TOP oblečenie pre pánov - zima 2016

 
 
 

Katalóg

Novinky, akcie, zľavy, zaujímavosti zo sveta golfu, informácie o produktoch, to všetko nájdete tu.

odkaz

Tour

Pekné ihriská, správni ľudia, vynikajúca atmosféra – také sú Golfplac turnaje. Pri prezeraní fotogalérie sa tam možno nájdete práve vy.

odkaz

 
 
slider1.jpg slider2.jpg
 
 
 
Eshop > Blog > TOP oblečenie pre pánov - zima 2016
 

TOP oblečenie pre pánov - zima 2016

Pozrite sa na to najlepšie, čo máme v e-shope pre pánov v zimnej sezóne 2016.

1. Košeľa Kjus FRX - návrat klasiky

Tak by sa dala nazvať táto na prvý pohľad tradičná lyžiarska košeľa. Je to spojenie klasiky so súčasnou high- technológiou. Strečový materiál umožňuje voľnosť pohybu, zatiaľ čo technológia Fast Dry sa postará o dokonalý odvod vlhkosti z vášho tela. Skryté vrecko na hrudi je zabezpečené jemným zipsom. Štýlovosť je zaručená ergonomickým strihom a rolovacími rukávmi, čo zároveň vyzdvihuje komfort pri nosení.

Pozrieť v eshope >>>

 

2. Bunda Kjus Shibuya Down - dokonalosť sama

Kačacie páperie ako najteplejší izolant k tomu 20 000mm vodný stĺpec a priedušnosť materiálu 20 000g/m2/24hod. Moderný vzhľad, vynikajúca funkčnosť, vhodná do mesta aj na hory. Skryté vrecká zabezpečené zipsom. Povrchová úprava DWR  robí oblečenie trvalo odolné voči vode a nečistotám.

Pozrieť v eshope >>>

3. Bunda Kjus Neolight Atlanta Blue - nezľakne sa vetra

Opäť kombinácia najteplejšieho izolantu a  high- technológie. Bunda určená do veterného počasia. Zateplená na chrbte a na hrudi, zatiaľ čo na rukávoch a páse je použitý strečový materiál pre lepšiu voľnosť pohybu, odolný voči vetru. Ultra ľahký izolant Primaloft v kombinácii s kačacím páperím a DWR povrchovou úpravou sú zárukou perfektného pocitu pri nosení.

Pozrieť v eshope >>>

4. Termoprádlo Reda Rewoolution – zaručená termoregulácia

Termoprádlo vyrábané zo 100% ovčej vlny – Merino zabezpečuje dokonalú termoreguláciu, výborne odvádza vlhkosť z tela a pohlcuje pachy. Je vhodné pre všetky druhy outdoorových športov. Ovčia vlna je skvelým izolantom, ktorý udržuje telesnú teplotu vnútri a chlad vonku. Vďaka prirodzenému pohlcovaniu baktérii- potu sa budete cítiť vždy príjemne.

Pozrieť v eshope >>>